Informace ke cvičákovému roku 2020/21

16.09.2013 18:45

Cvičákový rok 2019/2020 již skončil. Výcvik bude opět probíhat od září/října 2020 do června 2021. Přihlašování probíhá právě teď přes DDM Matýsek Napajedla.

 

Nový cvičákový rok 2020/21 začne oficiálně v září 2020. Přihlašování probíhá přes Dům dětí a mládeže Matýsek Napajedla. Přihlásit se dá osobně v DDM a nebo přes webové stránky zde.

Letos nás na DDM Matýsek najdete jako Psí školka I, II a Štěňata, rozdělení je ještě na děti a dospělé. Poplatek za dítě do 18 let je 600 Kč, poplatek za dospělého je 1000 Kč. Psí školka I je Iva Levková, Psí školka II je Katka Plichtová a štěněcí školku má Gabča Gregorová, proto se snažte přihlašovat zhruba tam, kam byste chtěli patřit. :-D Informace o trenérkách najdete v sekci členové.

Informace k rozdělení skupinek v roce 2020/2021:

Neděle - Iva Levková - začátečníci - dospělí pejsci, mírně pokročilí - 9:00 - 11:00

Začátečníci se budou učit základy agility - jednotlivé překážky, později sekvence a celé parkury, bude se také procvičovat poslušnost, která je důležitá nejen v běžném živodě, ale i v agility. Mírně pokročilí budou pokračovat a rozvíjet schopnosti na parkuru, které již mají. Většina členů se agility věnuje spíše rekreačně, není ale problém se věnovat výcviku intenzivněji, pokud by někdo měl zájem i o závodění.

Neděle - Katka Plichtová - pokročilí a závodníci - 14:00-16:00

Členové této skupinky se věnují intenzivně agility, řeší se správné vedení psa na parkuru, klade se detail na co nejlepší naplánování trasy, handler se učí přemýšlet nad tratí, ještě než ji se psem běží. Individuálně se řeší problémy týmů a podle toho se trénují potřebné prvky. Týmy se připravují na závody.

Úterý - Gabča Gregorová - štěněcí školka - 16:00 - 17:30 (školka začíná již první týden v září)

Pro štěňata od 2 měsíců do 1 roku. Náplní je hlavně socializace pejska, budování vztahu s majitelem a navykání na nějrůznější situace, se kterými se pes může během života setkat. Učí se základní poslušnost a triky. UPOZORŇUJEME, ŽE ÚTERNÍ TERMÍN A HODINA NEJSOU 100% JISTÉ. JE MOŽNOST, ŽE SE DEN I HODINA UPRAVÍ DLE POŽADAVKŮ VĚTŠINY PŘIHLÁŠENÝCH. PROTO NÁS KLIDNĚ KONTAKTUJETE I KDYŽ SE VÁM TENTO TERMÍN NE ÚPLNĚ HODÍ. 

 

Je možnost otevření další skupinky pro zájmemce o agility - úplní začátečníci, pro pejsky od 8mi měsíců, záleží na naplnění kapacit ostatních skupinek

Šlo by o seznámení se s psím sportem agility, úvod do základů, práce s jednotlivými překážkami, individuální přístup. Termín by byl nejspíše čtvrtek nebo pátek odpoledne.

 

 

 

S sebou na cvičák: pejska, hodně pamlsků, hračky, vodítko, obojek/postroj, případně náhubek, klikr (pokud používáte), vodu pro pejska a dobrou náladu.

Moc se na Vás těšíme :-)

(Pro nejaktuálnější informace a změny sledujte diskuzi)

 

—————

Zpět


Kontakt

Iva Levková - začátečníci, mírně pokročilí, Katka Plichtová - závodníci, Gabča Gregorová - školka pro štěňata

Iva Levková - 603 549 357 nebo iva.levkova@seznam.cz - dotazy ohledně výcviku agility začátečníků a mírně pokročilých

cernykristal@seznam.cz - email Katky, dotazy ohledně závodníků

gregorova.g@gmail.com - školka pro štěňata a vše co se týče stránek